Detalii din contractul lui Miculescu la FCSB. Va avea o clauză de reziliere uriașă

Detalii din contractul lui Miculescu la FCSB. Va avea o clauză de reziliere uriașă

David Miculescu va fi transferat luni oficial de către cei de la FCSB, iar patronul Gigi Becali a anunțat toate detaliile contractuale ale fostului, mai nou, fotbalist de la UTA Arad.

Jucătorul de 21 de ani va costa 1,7 milioane de euro, iar Becali va achita această clauză chiar luni, când Miculescu se va și alătura lotului din Berceni.

Ca detalii contractuale, Becali a spus că îi va fixa arădeanului o clauză de reziliere imensă, de 50 de milioane de euro, David urmând să aibă și un salariu consistent: ”Luni plătesc clauza de 1,7 milioane de euro, semnez și cu jucătorul, iar după-amiază e deja în cantonament la noi! Va fi un angajament pe cinci ani. Îi dau 10.000 de euro pe lună în primele trei sezoane și apoi 15.000 pe lună în următoarele două.

Dar băiatul are mare calitate, cred că-l vând mai repede de doi ani. O să-i pun și o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Știi cum e, dacă-i fixezi o clauză mare, poți să-l vinzi cu 10 milioane de euro, dar invers nu prea funcționează. I-am zis lui MM să nu dea la nimeni numărul 11, că o să-l ia Miculescu”, a declarat Becali într-o intervenție pentru portalul playsport.ro.

ADVERTISING

Miculescu îi va lua locul cel mai probabil în primul 11 la FCSB lui Andrei Cordea, pe rol de extremă dreapta.

Primul joc pentru FCSB al fotbalistului din vestul țării va fi miercuri în deplasare cu Dunajska Streda din Slovacia în turul III preliminar Conference League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!