O legendă a Stelei nu regretă plecarea lui Tănase de la FCSB și pune un semn de întrebare în cazul Miculescu

O legendă a Stelei nu regretă plecarea lui Tănase de la FCSB și pune un semn de întrebare în cazul Miculescu

Un jucător emblematic al Stelei din București nu este de părere că plecarea lui Florin Tănase în China va lăsa un mare gol la formația lui Gigi Becali.

Iosif Rotariu, jucător important al Stelei în anii 90, dar nu numai, a comentat ultimele mutări de la FCSB, plecarea lui Tănase și aducerea lui David Miculescu de la UTA, pentru o sumă record, 1.7 milioane de euro.

„Nu rămâne vreun gol după plecarea lui, Gigi Becali a gândit foarte bine mutarea. În fotbalul românesc de azi, nu poți spune despre cineva că e de neînlocuit. Florin Tănase a cucerit un singur trofeu cu FCSB. Echipa nu a luat vreun titlu cu el.

Dacă-l va lua pe Miculescu, sunt curios unde ar putea să joace. Unde vrea el să joace? La UTA joacă în benzi și o face foarte bine. Dar FCSB beneficiază în prezent de jucători care se pot exprima pe extreme: Andrei Cordea, Tavi Popescu și Florinel Coman. Poate FCSB îl va lua să joace vârf. E și asta o variantă. Însă rămâne de văzut, dacă va fi transferat, în cât timp se va adapta. E greu să te adaptezi rapid la FCSB”, a declarat Rotariu într-o intervenție pentru cei de la Sport.ro.

ADVERTISING

Miculescu ar putea să îi ia locul lui Cordea într-un sistem 4-2-3-1, după cum urmează: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – I. Stoica.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!