Ce spune David Miculescu despre transferul său iminent la FCSB: "De aceea m-am apucat de fotbal"

Ce spune David Miculescu despre transferul său iminent la FCSB: "De aceea m-am apucat de fotbal"

David Miculescu va fi cel mai probabil noul transfer al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali s-a hotărât să achite clauza sa de reziliere uriașă, de 1,7 milioane de euro.

Vedeta celor de la UTA Arad, Miculescu, 21 de ani, a vorbit după meciul pierdut de arădeni la Voluntari, scor 0-3 în etapa curentă a Superligii.

"Am văzut şi eu ştirile, dar nu mi s-a transmis nimic de la club. Mi-au spus colegii. Clubul UTA nu m-a anunţat nimic oficial.

Nu pot să vorbesc despre asta. Şansele sunt mari, dar cât sunt aici nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r.: FCSB). Da, vă daţi seama, de aia m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt", a declarat Miculescu după meciul de sâmbătă cu ilfovenii la OrangeSport.

ADVERTISING

Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a confirmat la aceeași televiziune mai sus citată că transferul e pe ultima sută de metri, dar încă nu a semnat fotbalistul. El ar putea debuta chiar miercuri în jocul de cupă europeană cu Dunajska Streda din Slovacia.

Ce se cunoaște în acest moment este că UTA şi Gigi Becali au bătut palma pentru transferul lui David Miculescu, în schimbul a 1,7 milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!