Dan Petrescu, nervos după remiza făcută de CFR Cluj pe terenul Viitorului

Dan Petrescu, nervos după remiza făcută de CFR Cluj pe terenul Viitorului

Dan Petrescu a fost foarte nervos după remiza obținută de CFR Cluj pe terenul celor de la Viitorul Constanța.

Antrenorul campioanei s-a arătat nemulțumit de faptul că în Liga 1 nu există încă sistemul de arbitraj video și a invocat faptul că CFR Cluj nu a primit mai multe penaltiuri.

"Ce trebuia să fie? Ce, Viitorul a ajuns la poarta? Am stat numai la ei în careu, am avut câteva penalty-uri. Nu sunt supărat pe el, sunt supărat că nu avem VAR. Arbitrul greşeşte în toate ţările! În Kazahstan şi în China e VAR în Liga a doua. Noi nu avem! Unde e VAR-ul? Ieri, la FCSB - Dinamo nu a avut arbitrul nicio vină.

ADVERTISING

El a dat ce a văzut. Mă uit şi eu la meciuri în Anglia, Italia, Spania. Ce să le zic băieţilor? Avem zece galbene luate sau câte avem. Păi noi am fost duri azi? Imi felicit băieţii pentru atitudine, ne-a lipsit golul. Noi le vrem pe toate, ce să mai inventăm şi noi. Facem minuni, ce să mai zicem. Clubul e fericit, dar anul ăsta la cum a început Craiova va fi foarte greu să ţinem pasul. Mai ales în playoff. Fără VAR nu avem nicio şansă. Nu ştiu ce să zic de Latovlevici, rămâne de văzut dacă e al nostru sau nu. Când se va încheia perioada de transferuri o să vă zic ce am primit şi ce nu", a spus Petrescu la Telekom Sport.

ADVERTISING

Viitorul și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru Viitorul a marcat Luckassen, iar pentru CFR a egalat Deac din penalti.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe locul 3, cu 12 puncte, iar Viitorul este pe 13, cu 6 puncte.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇