Reacția lui Dan Petrescu după calificarea lui CFR Cluj în grupele Europa League: "Am mai făcut acest apel și îl fac din nou"

Reacția lui Dan Petrescu după calificarea lui CFR Cluj în grupele Europa League: "Am mai făcut acest apel și îl fac din nou"

Dan Petrescu a vorbit despre calificarea lui CFR Cluj în grupele Europa League pentru al doilea an la rand.

„Știam că adversarul este foarte puternic chiar dacă unii nu m-au crezut. Prima repriză a fost echilibrată, dar din fericire noi am marcat la primele ocazii mari. Acolo s-a făcut diferența. În repriza a doua a fost greu până am marcat golul de 3-0. M-a deranjat că am primit gol, dar ținând cont că ne-am calificat e ceva fantastic. Acum 3 ani când am venit la CFR Cluj, dacă îmi spunea cineva, spuneam că nu cred așa ceva.

ADVERTISING

Am fost avantajați clar că s-a jucat pe minge lungă și pe mingea a două. Dacă terenul era bun, adversarii pasau mai mult. Sunt foarte mulțumit și fericit pentru atacanți că au marcat. Mi-aș dori echipe din Anglia și Italia, echipe bune, să vedem ce putem. Vreau să facem istorie, să facem meciuri bune și să mergem mai departe", a spus Dan Petrescu la Look Plus.

Totodată, Petrescu a cerut conducerii transferuri de urgență până duminică.

"Am mai făcut acest apel și îl fac din nou, sper să aducem 2-3 jucători până duminică pentru că nu putem face față pe două fronturi. Îmi doresc trei jucători până duminică. Jucătorii noștri au o vârstă și ei nu întineresc!", a mai spus Petrescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League după ce a învins formația finlandeză KuPS cu 3-1.

Ardelenii au trecut fără emoții de campioana Finlandei și merg din nou în grupele Europa League, pentru al doilea an la rând. Advesarele le va afla vineri, de la ora 14:00, în direct pe SpotMedia.ro.

Primul meci din faza grupelor va avea loc pe 22 octombrie, iar ultimul pe 10 decembrie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇