Cristiano Ronaldo va avea un nou antrenor: Al Nassr a decis

Cristiano Ronaldo va avea un nou antrenor: Al Nassr a decis

Antrenorul portughez Luis Castro va părăsi Brazilia şi echipa Botafogo pentru a prelua conducerea tehnică a formaţiei saudite Al-Nassr, la care evoluează compatriotul său Cristiano Ronaldo, a anunţat vineri clubul de fotbal din Rio de Janeiro, citat de AFP.

„Botafogo a fost informat de antrenorul Luis Castro în legătură cu decizia sa de a accepta propunerea unui club din străinătate, ceea ce pune capăt activităţii sale ca tehnician al echipei”, a indicat clubul carioca într-un comunicat.

Castro, în vârstă de 61 de ani, a dezvăluit în urmă cu două săptămâni că a primit o ofertă din partea echipei saudite, pentru un contract pe doi ani, tentantă din punct de vedere financiar.

ADVERTISING

Clubul Al-Nassr nu a oficializat deocamdată sosirea antrenorului lusitan.

Luis Castro a mai pregătit în cursul carierei sale echipele FC Porto şi Şahtior Doneţk, înainte de a sosi în martie 2022 la Botafogo, gruparea aflată în proprietatea omului de afaceri american John Textor, care a cumpărat anul acesta şi clubul francez Olympique Lyon.

În afara lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr mai are în lot şi alţi jucători cunoscuţi, precum portarul columbian David Ospina, mijlocaşul brazilian Luiz Gustavo şi atacantul argentinian Gonzalo Martinez.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!