Presa din Italia, anunț despre transferul lui Simone Scuffet: Vestea primită de CFR Cluj

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Simone Scuffet: Vestea primită de CFR Cluj

Simone Scuffet (27 de ani), portarul lui CFR Cluj, este în pole-position pentru un transfer în Serie A, campionatul de top al Italiei.

Presa din Italia a făcut un anunț despre transferul lui Simone Scuffet, portar cu evoluții foarte bune în sezonul trecut la CFR Cluj, în Serie A.

Potrivit site-ului tuttoudinese.it, Simone Scuffet este atent monitorizat de către Empoli și Spezia, iar cea de-a doua echipă este în pole-position pentru transferul portarului de la CFR Cluj, care a avut evoluții foarte bune cu care și-a salvat de multe ori echipa.

ADVERTISING

"Plecarea lui Guglielmo Vicario la Tottenham a eliberat un loc la Empoli, care cumva trebuie acoperit. Simone Scuffet este un nume pe care clubul îl place, îl monitorizează, însă portarul nu e foarte atras de varianta de a fi portar de rezervă şi evaluează alte opţiuni.

Spezia se află în pole-position pentru Simone Scuffet, însă se aşteaptă plecarea lui Bartlomiej Dragowski", scriu italienii.

Nu ar fi prima dată când Scuffet joacă pentru Spezia. Portarul a ajutat echipa italiană să promoveze din Serie B în Serie A, în sezonul 2019/2020.

ADVERTISING

Simone Scuffet a apărat în 49 de meciuri din toate competiţiile sezonului trecut la CFR Cluj, timp în care a păstrat poarta intactă în 19 dintre partide.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!