FCSB apelează la o variantă surpriză: Transferul dorit acoperă un post-cheie

FCSB apelează la o variantă surpriză: Transferul dorit acoperă un post-cheie

O variantă supriză a încăput pe lista de transferuri a FCSB pentru noul sezon din Superliga României.

FCSB este favorită să transfere un fotbalist străin, anunță presa din Portugalia, care a scos la iveală numele surpriză de pe lista de transferuri a „roș-albaștrilor”.

Este vorba despre Seniko Doua (21 de ani), fundașul dreapta al Petrolului Ploiești, care ar urma să acopere un post-cheie la FCSB, cu probleme în ultimii ani. După plecarea lui Deian Sorescu înapoi la Rakow, FCSB îi are ca variante pe postul de fundaș dreapta pe Valentin Crețu, Alexandru Pantea și, la nevoie, Ovidiu Popescu.

ADVERTISING

Abola scrie despre faptul că FCSB e favorită pentru transferul lui Seniko Doua, însă anunță că acesta mai are și alte oferte, din Portugalia.

"Doua este văzut drept una dintre marile descoperiri ale fotbalului românesc. Profilul său aduce aminte de Zaidu Sanusi, fundaşul stânga al lui FC Porto, având în vedere viteza, rezistenţa şi apariţiile sale în careu. Din informaţiile noastre, Doua şi-ar dori un transfer în Portugalia.

Seniko Doua încă mai are lucruri de rezolvat, în special la nivel tactic, însă impresionează prin calităţile sale ofensive şi ar fi capabil să evolueze pentru mai multe cluburi din prima sau a doua ligă", a scris sursa citată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!