Ce spune Mihai Stoica despre debutul lui Tavi Popescu la echipa națională: ”I-a luat la mână pe greci”

Ce spune Mihai Stoica despre debutul lui Tavi Popescu la echipa națională: ”I-a luat la mână pe greci”

Echipa națională a României a pierdut un meci amical vineri seara cu Grecia, scor 0-1 pe stadionul Ghencea, însă evoluția debutanului Tavi Popescu de la FCSB a fost una foarte bună și ea a fost scoasă în evidență și de Mihai Stoica, managerul general al trupei lui Gigi Becali.

Popescu, număr 9 la FCSB, a fost introdus pe teren în minutul 61 de Edi Iordănescu, iar fotbalistul a fost ovaționat de publicul român, e drept însă că s-au auzit la momentul intrării sale pe teren și câteva huiduieli din partea grupului de suporteri de la CSA Steaua, grupare de ligă secundă: „Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost…Unii l-au huiduit pe Octavian.

ADVERTISING

I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, puncta în primă fază MM Stoica.

Mai departe, el l-a lăudat pe Popescu, spunând că de la intrarea sa pe teren, dar și a lui Florin Tănase, jocul nostru s-a schimbat în bine: „Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că: 'pe ăştia nu-i mai chem'. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână”, a mai punctat oficialul roș-albastru la TelekomSport.

ADVERTISING

Următorul amical al României va avea loc marți, pe 29 martie, un meci în deplasare cu Israel, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 20.45.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!