Ce problemă a depistat Pițurcă la Octavian Popescu: "Face rău atât echipei, cât şi lui"

Ce problemă a depistat Pițurcă la Octavian Popescu: "Face rău atât echipei, cât şi lui"

Victor Pițurcă atrage atenția în privința lui Octavian Popescu.

Fostul selecționer al României a remarcat că Octavian Popescu „ține mingea mult” și prin asta „face rău atât echipei, cât şi lui”.

"Ce am observat la el în ultimul timp este că ţine mingea mult. În momentul în care un jucător e lipsit de forţă ar trebui să înveţe să joace extrem de simplu, ceea ce e foarte greu. Din maximum două atingeri. Acum îl văd pe Tavi că ţine mingea mult, încearcă numai exterioare. E o calitate să tragi la poartă de la o anumită distanţă. Şi a reuşit nişte goluri formidabile", a spus Pițurcă pentru Antena Sport.

ADVERTISING

"Eu îi recomand asta şi ar trebui să vadă şi Gigi, să îi spună şi el că el trebuie să joace foarte simplu. Poate să facă lucrul acesta, la început am văzut că putea. Acum ţine mai mult de minge decât ar trebui şi îi face rău atât echipei, cât şi lui", a adăugat acesta.

De asemenea, Pițurcă se îndoiește că Gigi Becali poate obține o sumă mare de transfer în schimbul lui Octavian Popescu.

"Trebuie să ai anumite calităţi ca să fii vândut pe această sumă. Aceste calităţi vin şi în urma unor performanţe şi rezultate pe care le obţii. Trebuie să fii titular incontestabil al echipei naţionale şi să ai rezultate. Trebuie să ai nişte calităţi. Fără aceste calităţi nu poţi juca la cluburi mari de afară. Nu ai forţă sau viteză, e mai greu. Tavi are o viteză de deplasare destul de bună. Dar la forţă trebuie să mai lucreze", a conchis Pițurcă.

ADVERTISING

Octavian Popescu (19 ani) a marcat 8 goluri și a oferit trei pase decisive în cele 30 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB.

El este cotat la 1,9 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇