Becali a stabilit o nouă sumă de transfer pentru Octavian Popescu: "Nu vreau să pățesc ca la Moruțan"

Becali a stabilit o nouă sumă de transfer pentru Octavian Popescu: "Nu vreau să pățesc ca la Moruțan"

Gigi Becali este convins că o să dea o adevărată lovitură financiară cu Octavian Popescu.

Nu mai puțin de 50 de milioane de euro solicită finanțatorul lui FCSB pentru mijlocașul cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,9 milioane de euro.

Totuși, suma este valabilă doar pentru moment deoarece Becali este sigur că va putea obține chiar și 100 de milioane de euro la finalul campionatului!

"Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane. Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro", a spus Becali pentru ProSport.

ADVERTISING

"Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro. Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popesccu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal", a mai spus acesta.

Octavian Popescu are 19 ani și în cele 29 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB a reușit 8 goluri și trei pase decisive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇