Bogdan Stelea, despre relația cu Gică Hagi: Are un stil dictatorial, m-a afectat

Bogdan Stelea, despre relația cu Gică Hagi: Are un stil dictatorial, m-a afectat

Bogdan Stelea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fostul său coleg din echipa națională, Gică Hagi, în perioada în care a fost antrenor la Viitorul.

Stelea a afirmat că Hagi are un stil dictatorial cu care nu este de acord, motiv pentru care a ales să plece rapid de la echipă.

"M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru că venisem cu multă iluzie și credeam că se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Însă asta i-a adus succes, cel puțin în România, și e de respectat. Ne-am dat seama că, dacă aș fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozități.

ADVERTISING

Ne-am fi putut strica și prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o în timp oricum. Vedeam total diferit felul în care trebuia să mă comport cu jucătorii. El crede că jucătorul tânăr trebuie să crească cu o anumită presiune. Pot să înțeleg, dar în niciun caz nu sunt de acord cu una gratuită. Nu îmi doresc să dau senzația unui tânăr că-l tratez cu superioritate doar pentru că eu pot și sunt într-o anumită postură", a spus Stelea la Gsp Live.

Bogdan Stelea a fost antrenor la Viitorul între iunie 2014 și august 2014. De atunci, el s-a retras din activitate.

ADVERTISING

În cariera de antrenor, Stelea a mai pregătit Astra Giurgiu și naționala de tineret a României.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇