Anunț despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: "Cred că a fost ultimul meci"

Anunț despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: "Cred că a fost ultimul meci"

CFR Cluj a pierdut cu Farul, 1-2 în Gruia, în ultima etapă a sezonului din Superligă, iar viitorul lui Dan Petrescu este în continuare incert.

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost extrem de supărat pentru înfrângerea suferită în fața campioanei României, iar la flash-interviu l-a trimis pe Costin Curelea, unul dintre secunzii săi, pentru că nu s-a simțit bine.

Gesturile lui Dan Petrescu și supărarea extremă au determinat o nouă reacție în privința plecării sale de la CFR Cluj. Constantin Zotta, fost arbitru, a văzut imaginile cu Petrescu supărat și a spus că, după părerea sa, acesta nu va mai continua să fie antrenorul CFR Cluj și în sezonul viitor.

ADVERTISING

”Dacă Petrescu a luat roşu în meciul ăsta, cred că a fost ultimul meci pe banca CFR-ului. Nu cred că mai poate continua şi cred că nici el nu-şi mai doreşte. Vedem aici. A ajuns într-o stare în care nu se mai controlează”, a declarat Zotta la Orange Sport.

CFR Cluj prinde in extremis locul de baraj pentru Conference League, deși a pierdut acasă în ultima etapă cu campioana Farul Constanța, scor 1-2, însă, incredibil, a profitat de faptul că Universitatea Craiova nu a fost în stare să învingă pe Sepsi, ba chiar dimpotrivă, a și pierdut pe final de meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fosta campioană a României a fost învinsă, dar rămâne pe 3 cu 42 de puncte, două peste Universitatea Craiova și va juca un baraj pentru Conference League cu FCU Craiova 1948, echipă patronată de Adrian Mititelu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!