Aflat la București, Jose Mourinho a primit o ofertă colosală de peste 150 de milioane de euro

Aflat la București, Jose Mourinho a primit o ofertă colosală de peste 150 de milioane de euro

Jose Mourinho a fost prezent la București pentru marele meci de retragere a Generației de Aur, care a evoluat sâmbătă seara pe Arena Națională cu o reprezentativă a Stelelor Lumii, condusă de pe bancă de cunoscutul antrenor lusitan.

Aflat la 61 de ani, fără contract în acest moment, Mourinho a primit o ofertă fantastică exact în orele în care el era prezent în capitala țării noastre, pentru întâlnirea cu Hagi și compania.

Este vorba de o ofertă de 150 de milioane de la un club nou-promovat în Arabia Saudită, după cum a dezvăluit Giovanni Becali, bun prieten cu tehnicianul din Portugalia: ”L-am acompaniat pe Mourinho la aeroport. El se simte foarte bine în compania mea, a avut totul la dispoziție, a semnat câteva mii de fotografii. S-a fotografiat cu toată lumea în trei zile. El acum e în tratative cu cea mai bogată firmă petrolieră din lume. Se vorbește de 300 de milioane de euro. Clubul a intrat din divizia B în divizia A. El s-a întâlnit. El nu vrea să meargă acum, că ei nu au stadion acum. El vrea un angajament pe un an acum.

ADVERTISING

El are o propunere de 150 de milioane de euro de la arabi, dar nu vrea să meargă acum. Vrea să aducă 10-12 jucători. El vrea să semneze acum (n.r. în alt campionat), dar nimeni nu te ia pe un an. E în stand by. Stă numai în telefoane și nu știe ce să facă. El vrea să se ducă în Arabia Saudită, să stea 4-5 ani. E o echipă care a intrat în prima ligă și nu se așteptau. El a zis că le dă sfaturi un an. El vrea să ia campionatul în Arabia Saudită dacă se duce”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

ADVERTISING

Al-Qadisiya, Al-Kholood și Al-Orubah au promovat la finalul acestui sezon în prima ligă din Arabia Saudită.

Ultima aventură a lui Mourinho pe o bancă tehnică a fost la AS Roma, echipă cu care are două finale europene, una câștigată în 2022 în Conference League, alta pierdută cu Sevilla în Europa League acum un an.

În reprezentativa Stelelor Lumii au evoluat jucători precum Saviola, Dida, Stoichkov, Couto sau Karagounis.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!