Jose Mourinho, pregătit să accepte oferta celor de la Bayern Munchen

Jose Mourinho, pregătit să accepte oferta celor de la Bayern Munchen

Jose Mourinho este liber de contract acum după despărțirea subită de AS Roma și este deja curtat de foarte multe echipe de top.

Tehnicianul reputat de 61 de ani ar fi fost în discuții cu mai multe formații, printre care Chelsea, Manchester United și Al-Shabab, dar ultima variantă apărută pentru el pe tapet este una poate surprinzătoare.

Cotidianul german Bild scrie că antrenorul lusitan stă la pândă pentru un post la Bayern Munchen, după catastrofa de sâmbătă cu Leverkusen, eșec cu 0-3 și șanse tot mai mici la titlu pentru bavarezi. Thomas Tuchel (50 de ani) este tot mai contestat de fanii bavarezilor: ”Am auzit că învață germana. A cochetat cu Bayern în trecut. El e gata”, a transmis jurnalistul Christian Falk de la ziarul mai sus amintit.

ADVERTISING

Bayern e acum la 5 puncte în spatele lui Leverkusen, Tuchel urmând să plece de la cârma echipei dacă nu cumva va întoarce soarta titlului, sau dacă nu va câștiga Champions League, puțin probabil evident.

Mourinho nu a antrenat niciodată un club din Germania. Gruparea din Bavaria are în palmares 33 de titluri de campioană a Germaniei.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!