Un câine pierdut a revenit acasă după 12 ani (Video)

Un câine pierdut a revenit acasă după 12 ani (Video)

Un câine dat dispărut în urmă cu 12 ani și declarat mort în 2015 de compania care îl microcipase a revenit în familia sa din California, spre bucuria tuturor.

Câinele, pe nume Zoey, a fost dat jos dintr-o mașină pe o proprietate rurală de lângă Stockton. Persoana care l-a găsit a sunat la poliție, semnalând faptul că animalul părea bătrân și bolnav, relatează BBC.

Un ofițer de la Protecția Animalelor a scanat microcipul câinelui și a constatat că era dat dispărut din 2010. Mai mult, din cauza intervalului mare de timp care trecuse, compania care îl microcipase l-a înregistrat ca fiind mort în 2015, a anunțat un reprezentant al poliției din San Joaquin County.

ADVERTISING

Câinele a fost găsit la circa 100 de km de locuința familiei sale din Lafayette.

”Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva, sunt încântată”, a declarat proprietarul câinelui, Michelle, la aflarea veștii.

Femeia a povestit că Zoey și sora ei geamănă fuseseră luate de la un adăpost când aveau  6 luni și cam tot atâtea au rămas împreună, în familie.

”Într-o zi, ne-am dus până la magazin, pentru circa 20 de minute, iar când ne-am întors dispăruse. Sunt entuziasmată să o aducem acasă, să o facem bine și să o ajutăm să-și trăiască restul vieții”, a mai spus Michelle.

This one will hit you right in the feels! #FeelGoodFridayOn February 10, 2022, Animal Services Officer Brandon Levin...

Publicată de San Joaquin County Sheriff's Office pe Vineri, 18 februarie 2022

C.B.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇