Probleme la podul Ciurel deja? Un autobuz nu pare să aibă loc pe rampe (Video)

Probleme la podul Ciurel deja? Un autobuz nu pare să aibă loc pe rampe (Video)

Abia deschis circulației în weekend, podul Ciurel are deja probleme. Autobuzele STB par să nu încapă pe rampe, fiind nevoite să circule pe trotuar.

Răzvan Gabriel Ioniță, membru PNL Sector 6, a publicat pe contul său de Facebook imagini în care un autobuz este nevoit să circule pe trotuar, pentru că nu are loc să întoarcă.

”După ce că podul inaugurat duce nicăieri, deși a costat peste 50.000.000 de euro, ce să vezi, lucrarea este executată prost! Autobuzele STB nu au loc să urce pe rampele podului Ciurel fiind nevoite să circule pe trotuar!

ADVERTISING

PS: ignorați toate balizele, plasele, semnele de circulație temporare și pământul neamenajat....podul este gata, acela este doar designul”, a scris Ioniță pe rețeaua socială.

Iată și imaginile:

După ce că podul inaugurat duce nicăieri deși a costat peste 50.000.000 de euro, ce sa vezi? Lucrarea este executată prost! Autobuzele STB nu au loc să urce pe rampele podului Ciurel fiind nevoite sa circule pe trotuar!PS: ignorati toate balizele, plasele, semnele de circulatie temporare si pamantul neamenajat....podul este gata, acela este doar designul .

Publicată de Răzvan Gabriel Ioniță pe Marţi, 22 septembrie 2020

Podul Ciurel din București a fost deschis circulației, sâmbătă dimineață, fiind inaugurat de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

”Începând din această dimineață, bucureștenii pot circula pe Ciurel (1 pod hobanat peste Dâmbovița, 3 pasaje supraterane și 9 bretele rutiere) care simplifică foarte mult legătura dintre cele două artere – Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței.

ADVERTISING

În etapa a doua a investiției, pentru care sunt aprobate atât proiectul tehnic, cât și culoarul de exproprieri, se construiește drumul expres între Nod Virtuții și Autostrada A1”, a transmis Gabriela Firea la inaugurare.

Citește mai multe despre istoria îndelungată și zbuciumată a Podului Ciurel.

Vezi și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇