Părintele Ciprian de la Paraclisul Catedralei Neamului acuză că a fost folosit în campania de vaccinare fără voia sa. Înregistrările îl contrazic

Părintele Ciprian de la Paraclisul Catedralei Neamului acuză că a fost folosit în campania de vaccinare fără voia sa. Înregistrările îl contrazic

Arhimandritul Ciprian Grădinaru de la Paraclisul Catedralei Neamului acuză că imaginea sa este folosită în campania pro vaccinare, fără voia lui.

El precizează că nu a declarat niciodată pentru agenția de ştiri Agerpres că se va vaccina.

"Te foloseşti aşa, ca reclamă. Asta este problema lor. Nu a venit nimeni să mă întrebe pe mine personal, dacă m-am vaccinat sau dacă nu m-am vaccinat, sau dacă susţin sau nu susţin vaccinul.

Mai mult decât atât, vorbesc în numele meu ca să îmi folosească numele, pentru că, consider, prezint o credibilitate şi atunci se folosesc de acest nume", a spus Ciprian Grădinaru pentru Antena3.

ADVERTISING

Agerpres însă îl contrazice și subliniază că declarațiile din știrea menționată îi aparțin în totalitate preotului.

”În urma materialelor de presă apărute în ultimele zile cu privire la declarația arhimandritului Ciprian Grădinaru, s-a constatat că articolul conține informații corecte, exacte, în conformitate cu cele afirmate de către arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

Declarațiile din știrea menționată îi aparțin în totalitate acestuia, fără ca redactorul să intervină asupra conținutului, după cum se poate dovedi în înregistrarea audio a convorbirii dintre jurnalistul Agerpres și arhimandritul Ciprian Grădinaru”, a transmis Agerpres.

ADVERTISING

În interviul respectiv, preotul afirmă că "acest virus nu va trece fără un vaccin".

"Ca orice pandemie care a mai fost în istoria omenirii - şi ştim că toţi când am fost micuţi am făcut acele vaccinuri neobligatorii, dar necesare, de rujeolă, de gripă, de tifos, boli pe care ştiinţa le-a eradicat - şi acest virus nu va trece fără un vaccin, chiar dacă sunt îndoieli, chiar dacă sunt multe suspiciuni, chiar dacă sunt multe contraziceri, chiar dacă sunt multe reacţii adverse de la vaccinuri care sunt actualmente pe piaţă.

ADVERTISING

Un vaccin va scoate din omenire acest virus greu, care a curmat atâtea vieţi, care a fost nemilos cu oameni valoroşi care nu mai sunt printre noi. Ca duhovnic am rămas uimit să constat acest lucru. Primeam telefon: 'm-am internat în spital', 'sunt la terapie intensivă'. Apoi, mă sunau apropiaţi: 'l-au intubat' şi, imediat, următorul telefon: 'Părinte, a decedat'. Este un virus necruţător, căruia mulţi nu i-au putut face faţă.

Ştim că este prezent printre noi şi bântuie ucigător, dar cu ajutorul bunului Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor luminaţi ai lui Dumnezeu, care vor crea un vaccin adecvat, o să scăpăm de el", a subliniat arhim. Grădinaru.

Puteti citi și asculta AICI interviul acordat Agerpres de părintele Ciprian Grădinaru.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇