Cum se mai simte băiatul înjunghiat la Craiova. Medicii au decis să reducă sedarea

Cum se mai simte băiatul înjunghiat la Craiova. Medicii au decis să reducă sedarea

Tânărul de 19 de ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova este în continuare în stare gravă, iar evoluţia sa poate fi imprevizibilă, au transmis, joi, reprezentanţii Spitalului Judeţean.

Medicii au decis să reducă sedarea pentru a putea evalua neurologic pacientul, care a fost deconectat de la aparate, întrucât respiră spontan, cu suplimentarea oxigenului.

”Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex şi susţinut de terapie intensivă.

ADVERTISING

În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilaţie mecanică, în condiţii de siguranţă”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.

Potrivit acestora, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat şi monitorizat, evoluţia lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc.

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar ”Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Între timp, un cuplu de adolescenți a fost atacat în plină stradă la Turnu Măgurele. Băiatul a fost înjunghiat


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇