Crimă în Grădina Botanică din Craiova. Victima avea doar 14 ani și a fost înjunghiat încă un tânăr (Video)

Crimă în Grădina Botanică din Craiova. Victima avea doar 14 ani și a fost înjunghiat încă un tânăr (Video)

O fată de 14 ani şi un tânăr de 19 de ani au fost înjunghiaţi, marţi după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova, iar poliţiştii au prins un suspect în acest caz.

Fata nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Ea a primit îngrijiri din partea medicilor, dar, în ciuda eforturilor depuse de aceştia, a fost declarat decesul. 

Tânărul se află în stare gravă şi va fi operat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi şi antepiciorului drept. A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitării, în ambulanta SMURD, cât şi în UPU, fiind transferat în sala de operaţie chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, a transmis Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

ADVERTISING

UPDATE 22:20 - Ulterior, medicii au anunțat că băiatul este încă în operație.

„S-au găsit plăgi penetrante la nivelul regiunii cervicale, toracelui și abdomenului, fiind interesate splina și stomacul. Pacientul a pierdut peste 4 litri de sânge, la nivelul regiunii cervicale, în torace și în abdomen. Este în continuare în stare gravă, în șoc hemoragic”, spun medicii de la Spitalul de Urgență Craiova.

După finalizarea intervenției chirurgicale va fi transferat în clinica ATI unde va fi monitorizat permanent, va primi tratament de terapie intensivă.

ADVERTISING

Criminalul a fost prins

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 16:00, prin apel la 112, cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate.

„La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor”, a anunţat IPJ Dolj. 

Cel care i-a înjunghiat este tot un adolescent, de 17 ani. Potrivit surselor Antena3, agresorul fusese iubitul tinerei de 14 ani și le-ar fi spus polițiștilor că nu a suportat să o vadă alături de alt băiat.

Doi tineri înjunghiați în Grădina Botanică | ACCES INTERZIS

UPDATE: 17:20 Fata de 14 ani a decedatExclusiv - Doi tineri înjunghiați în Grădina Botanică | ACCES INTERZISO fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani înjunghiați în plină zi în Gradina Botanică.La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale IPJ Dolj cu sprijinul SRI.Tinerii au fost transportați în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgențã Craiova.Grădina Botanică este închisă în momentul de față. Revenim cu mai multe amănunte

Publicată de Dolj TV pe Marţi, 27 iunie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇