Un bărbat a fost înjunghiat în București după ce a refuzat să dea bani unei persoane

Un bărbat a fost înjunghiat în București după ce a refuzat să dea bani unei persoane

Un bărbat a fost înjunghiat, luni seară, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, de către un alt bărbat căruia refuzase să îi dea bani când i-a cerut şi care i-a furat telefonul mobil. Bărbatul rănit a fost transportat la spital. Suspectul a fost prins în scut timp de poliţişti.

”La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 21.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, ar fi fost agresat de un bărbat, cu un obiect tăietor înţepător, şi i-ar fi sustras telefonul mobil, după ce ar fi refuzat să îl ajute cu o sumă modică de bani”, a anunţat Poliţia Capitalei.

ADVERTISING

Poliţiştii s-au deplasat acolo pentru a lua primele măsuri şi au solicitat un echipaj medical care l-au preluat pe bărbatul rănit şi l-au transportat la o unitate spitalicească.

Potrivit sursei citate, semnalmente suspectului au fost transmise poliţiştilor, iar la scurt timp (10 minute), echipaje din cadrul Secţiei 2 şi 5 l-au depistat în apropiere, l-au imobilizat şi l-au dus la sediul secţiei.

Cercetările sunt continuate pentru tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇