Cine e bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul de la Nuba. A fost dat în urmărire internațională

Cine e bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul de la Nuba. A fost dat în urmărire internațională

Bărbatul care l-ar fi înjunghiat pe unul dintre patronii restaurantului Nuba din Capitală a fost dat în urmărire internaţională de către Poliţia Română.

Potrivit informaţiilor de la Poliţie, este vorba de un cetăţean albanez, care a reuşit să fugă din ţară imediat după agresiune.

„Faţă de inculpatul Rroshkodol (fost Shkoda) Elis, cetăţean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandatul de arestare preventivă nr 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de art.193, alin 2 Cod Penal”, se arată pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea „Persoane urmărite”.

Agresorul are 35 de ani şi are domiciliul în Albania.

albanez-Nuba

Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat joi de către un bărbat.

În imaginile apărute în spaţiul public, agresorul aşteaptă la o masă din afara restaurantului, unde fumează şi bea alcool. Când Jean Sasu iese din restaurant însoţit de o femeie, bărbatul se apropie în grabă din spate, scoate un cuţit şi îl înjunghie în picior. Se îndepărtează rapid din zonă şi aruncă şapca de pe cap şi o geacă albastră cu care era îmbrăcat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇