Chiar nu poate face BOR nimic? Încă un prelat îşi expune teoriile halucinante: Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Scopul acestor vaccinuri e să ne transforme în hibrizi

Chiar nu poate face BOR nimic? Încă un prelat îşi expune teoriile halucinante: Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Scopul acestor vaccinuri e să ne transforme în hibrizi

Tot mai mulți preoți îndeamnă românii să nu se vaccineze și, din păcate, Patriarhia Română nu ia nicio măsură împotriva acestora.

De fiecare dată, BOR transmite că îndemnul unui cleric împotriva vaccinării este total dezavuat de Biserică. Dar atât. Nu anunță nicio sancțiune pentru toți acești prelaţi.

Cel mai recent caz este cel al protosinghelului Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, care le vorbește ore întregi enoriașilor, în fiecare duminică, despre guvernul mondial creat de extratereștri și despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin.

„În primul și primul rând și principalul scop este de a grăbi instaurarea unui guvern mondial. Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist care este omul Diavolului. Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui guvern mondial antihristic și anticreștin.

Vedeți că cei care sunt astăzi mai mari în țara noastră s-au coalizat cu acești sataniști și cu acești dușmani ai Bisericii și tot fac presiuni asupra Bisericii și asupra noastră, ca să nu mai venim la biserică, de frica virusului. Pe care tot ei l-au răspândit și-l răspândesc ca să reducă populația.

ADVERTISING

Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material. Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu. Adică roboți biologici care nu au suflet.

De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi”, a spus Teodosie Paraschiv într-una dintre predicile sale, citat de reporteris.ro.

Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort

Totodată, duhovnicul susține că cei care se vaccinează își semnează condamnarea la moarte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”, susține acesta.

Iar afirmațiile halucinante ale acestuia cu privire la vaccin continuă:

„Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa-zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa-zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G”.

ADVERTISING

Teodosie Paraschiv își vinde toate aceste cuvântări adunate într-un volum și un CD chiar la ușa bisericii, fără niciun bon fiscal.

Delirul lui Rasputin al Moldovei în inima ortodoxiei, la Mănăstirea Durău 3

Reacția BOR

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu, arată că poziția BOR a fost şi rămâne una exemplar echilibrată de realism şi deplin favorabilă vaccinării recomandate de medici, al căror sfat trebuie să îl urmăm fiecare în parte.

"Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraţionism apocaliptic şi esenţialmente anticreştine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci şi pe cei ce le răspândesc în diverse medii. Efectul lor este unul total smintitor", a transmis Bănescu.

În ceea ce privește o eventuală sancțiune, Vasile Bănescu spune că ea poate fi decisă de centrele eparhiale.

"Centrele eparhiale de care aparţin aceste persoane care îşi permit să transmită mesaje publice para-bisericeşti în nume personal au datoria să intervină punctual şi să sancţioneze derapaje impardonabile ce afectează profund nedrept imaginea Bisericii Ortodoxe, cea mai implicată caritabil instituţie din România în această perioadă de pandemie", a mai spus purtătorul de cuvânt al BOR.

Mulți preoți au murit de Covid

Mulți preoți au murit de Covid, dar asta nu a făcut Biserica să ia atitudine (mai mult decât vocală) faţă de aceia care se dovedesc antivaxxeri. Printre cei recent decedaţi se numără episcopul Devei şi Hunedoarei, PS Gurie, sau părintele Ciprian-Cornel Ilica de la Sintea Mică, din Arad.

Și fostul arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen, a murit în mai 2020, din cauza COVID-19, dar la acea vreme vaccinul nu era disponibil.

Sunt și preoți care îndeamnă la vaccinare

Există însă şi excepţii. Un preot din judeţul Vrancea face apel la vaccinare, ca singura modalitate de protecţie în faţa pandemiei de coronavirus.

”Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă”, a transmis preotul Valeriu Iulian Roşcan. Acesta relatează despre un bărbat de 42 de ani, răpus de coronavirus în doar zece zile, care nu poate fi ridicat de la morgă pentru că întreaga sa familie este infectată şi nu poate ieşi din casă pentru înmormântare.

”Cu multă tristeţe şi lacrimi vărsate, vă scriu, gândindu-mă ca suntem într-un mare război..., un război cu un virus nemilos ce nu ţine cont de dragostea şi trăirile noastre! Acest virus nenorocit mi-a luat de lângă mine unul dintre finii mei iubiţi, la doar 42 de ani, un om voinic, plin de viaţă şi optimism, pe care în urma infectării cu acest Covid 19, în doar 10 zile, l-a smuls dintre noi,...,ducându-l spre o groapă în pământ rece şi întunecat!”, scrie preotul pe contul său de Facebook.  

Cu multa tristețe și lacrimi vărsate, va scriu, gândindu-mă ca suntem într-un mare război..., un război cu un virus...

Publicată de Valeriu Iulian pe Luni, 25 octombrie 2021

Din păcate, însă, BOR permite din ce în ce mai multe voci vehemente antivaccin să se manifeste în biserici, în faţa enoriaşilor, influenţând deciziile acestora legate de sănătatea tuturor.

Apelul unui medic: Opriţi și slujbele în biserici, altfel o să rămână fără enoriași. Se moare la greu prin țară!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇