Medicii de la ”Grigore Alexandrescu” cer părinților să fie mai atenți: Doar într-o zi au ajuns peste 500 de copii la spital

Medicii de la ”Grigore Alexandrescu” cer părinților să fie mai atenți: Doar într-o zi au ajuns peste 500 de copii la spital

Numărul cazurilor care ajung la urgenţe la Spitalul pentru copii ”Grigore Alexandrescu” din Capitală este mai mare decâl înaintea pandemiei, afirmă purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Raluca Alexandru, care precizează că în weekend, în fiecare zi, au fost peste 200 de prezentări la UPU şi peste 300 la ortopedie.

”Am vrea să semnalăm că a crescut mult numărul de prezentări pentru urgente, în special traumatisme.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Numărul este mai mare decât cel de dinainte de pandemie. În weekend, în fiecare zi au fost peste 200 de prezentări la UPU şi peste 300 la ortopedie. Multe fracturi posttraumatice. 

Se pare că bucuria relaxării are consecinţele ei. Poate nici copiii nu mai sunt prea antrenaţi după un an de repaus in pandemie”, afirmă medicul.

De asemenea, Raluca Alexandru precizează că, dat fiind numărul mare al pacienţilor veniţi în urgenţă şi care necesită internare, sunt ocupate paturi, iar pacienţii cronici, cu intervenţii programate, nu mai au loc.

”Tragem un semnal de alarmă şi rugăm părinţii şi copiii să fie mai atenţi şi mai ponderaţi în activităţile lor de relaxare”, este mesajul purtătorului de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!