A început Maratonul de Vaccinare din Bucureşti, în frunte cu Valeriu Gheorghiță. Sute de oameni stau la coadă (Galerie foto)

A început Maratonul de Vaccinare din Bucureşti, în frunte cu Valeriu Gheorghiță. Sute de oameni stau la coadă (Galerie foto)

Sute de oameni au venit vineri la Sala Palatului și la Biblioteca Națională să se imunizeze antiCovid în cadrul Maratonului de Vaccinare – Ediţia de Bucureşti.

Peste 500 de oameni erau deja la coadă la ora 16.00, la Sala Palatului, când a debutat evenimentul, transmite corespondentul SpotMedia.ro.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Sunt prezenți atât tineri, cât și persoane cu vârsta de peste 65 de ani.

Foto: Emilian Isaila/SpotMedia.ro
Foto: Emilian Isaila/SpotMedia.ro
Foto: Emilian Isaila/SpotMedia.ro

Col. Gheorghiță a vaccinat doritorii

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în țara noastră, a ajuns și el la eveniment și a început să inoculeze doritorii.

”Sunt onorat că astăzi am prilejul să fiu în mijlocul românilor și să pun umărul pentru ajungerea la normalitate, într-un mediu favorabil și sigur. M-am alăturat personalului medical implicat în acest Maraton al revenirii la normalitate. Cu mândrie, fac parte din echipa personalului vaccinator de la fluxul 11, Sala Palatului”, spune el, conform unei postări de pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

🔝🇷🇴 „Vaccinez pentru Romania!” dr. Valeriu Gheorghiță”Sunt onorat că astăzi am prilejul să fiu în mijlocul românilor...

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 7 mai 2021

Și premierul Cîțu a venit la eveniment

Așa cum a anunțat încă de dimineață, la eveniment și-a făcut apariția și premierul Florin Cîțu.

Personalul care se ocupă de acces i-a măsurat temperatura.

”Dacă-mi permiteţi, îmi fac datoria. Sunteţi bine”, i-a transmis bărbatul premierului, după ce i-a măsurat temperatura, relatează News.ro.

Foto: Emilian Isaila/SpotMedia.ro
Foto: Emilian Isaila/SpotMedia.ro

Premierul a făcut și câteva declarații, el încurajând lumea să meargă să se vaccineze, pentru că doar așa putem reveni la normalitate.

Puteți urmări integral declarațiile aici:

Declarații ale premierului Florin Cîțu după vizitarea centrului de vaccinare organizat la Sala Palatului, în contextul ”Maratonului vaccinării – Ediția București”

Declarații ale premierului Florin Cîţu după vizitarea centrului de vaccinare organizat la Sala Palatului, în contextul ”Maratonului vaccinării – Ediția București”, 7-10 mai 2021

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 7 mai 2021

Iată și imagini de la centrul de vaccinare de la Biblioteca Națională:

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prezent la eveniment, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că 1.200 de oameni au fost implicați în organizarea maratonului.

Foto: Emilian Isaila/SpotMedia.ro

Maratonul de Vaccinare – Ediţia de Bucureşti a început azi după-amiază, la Biblioteca Naţională şi la Sala Palatului, fiind organizate 50 de fluxuri unde doritorii vor putea primi serul Pfizer, fără programare.

Evenimentul are loc de vineri, ora 16:00, şi până luni, ora 08:00.

Citește mai multe despre maratoanele de vaccinare din această perioadă:

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!