Timișoara găzduiește încă un maraton de vaccinare în luna mai

Timișoara găzduiește încă un maraton de vaccinare în luna mai

Un al doilea maraton de vaccinare va avea loc la Timişoara, în luna mai, iar oricine dorește se poate vaccina fără programre cu vaccinul anti-COVID-19 de la Pfizer.

În centrul de vaccinare organizat de către Spitalul Clinic Militar de Urgenţă “Dr. Victor Popescu” Timişoara, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, se va efectua vaccinarea maraton cu program de funcţionare în regim de 24/24 h a persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, se arată într-un comunicat de presă al unităţii medicale.  

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Vaccinarea va începe în 4 mai, la ora 08.00, şi se va desfăşura utilizând doze de vaccin Pfizer.   

Persoanele doritoare se vor putea prezenta fără o programare în platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Totodată, persoanele vaccinate vor fi înregistrate direct în Registrul electronic naţional al vaccinărilor şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.   

În cadrul Spitalului Militar Timişoara funcţionează două centre de vaccinare împotriva COVID-19, situate pe strada Nera nr. 2-4 Timişoara: unul pentru vaccinarea cu serurile Pfizer/Moderna şi unul destinat vaccinării cu ser AstraZeneca.  

În cadrul primului maraton al vaccinării care a avut loc la Timişoara, în urmă cu o săptămână, s-au vaccinat 6.722 de oameni.

Citește și:

S-a încheiat maratonul vaccinării de la Timișoara. Cifrele arată un succes (Galerie foto)

Tot ce trebuie să ştii despre cum se face vaccinarea la centrul drive-thru din Piaţa Constituției, care s-a deschis azi

Maraton de vaccinare în spitale militare, imediat după mini-vacanță

Maraton de vaccinare la Bucureşti, între 7 și 9 mai. Oricine vrea se poate vaccina


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!