Maraton de vaccinare în spitale militare, imediat după mini-vacanță

Maraton de vaccinare în spitale militare, imediat după mini-vacanță

Șapte dintre spitalele militare din ţară vor organiza un maraton de vaccinare, imediat după mini-vacanță. Nu va fi nevoie de programare şi, după efectuarea primei doze, oamenii vor fi programaţi pentru rapel.

”Ministerul Apărării Naţionale participă la efortul naţional de vaccinare a populaţiei generale împotriva COVID-19 şi, prin Direcţia medicală, a dispus măsuri pentru extinderea programului de funcţionare în regim de 24/24 h, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, într-o primă etapă, în centrele de vaccinare organizate de către Spitalul de Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti şi unităţile sanitare militare din ţară care sunt şi centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin”, a transmis, joi, Ministerul Apărării.

ADVERTISING

În centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, începând de marţi, 4 mai, ora 8.00, populaţia generală care doreşte să se vaccineze se va prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă.

Totodată, persoanele vaccinate se înregistrează direct în RENV şi vor fi planificate pentru efectuarea dozei de rapel.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe




În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇