Voiculescu: PNDL 3 nu va fi altceva decât o altă hoţie. Cîţu vrea să facă ceea ce nici Dragnea nu a îndrăznit

Voiculescu: PNDL 3 nu va fi altceva decât o altă hoţie. Cîţu vrea să facă ceea ce nici Dragnea nu a îndrăznit

Preşedintele USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, susţine că PNDL 1 şi 2 au fost „o hoţie” şi că Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” va reprezenta „o altă hoţie”.

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii îi reproşează premierului Florin Cîţu că doreşte aprobarea ordonanţei privind Programul „Anghel Saligny” fără avizul ministrului Justiţiei.

PNDL 1 a fost o hoţie. PNDL 2 a fost o hoţie. PNDL 3 nu va fi altceva decât o altă hoţie. Numirea programului ‘Anghel Saligny’ este o bătaie de joc. PNDL 3 ar putea foarte bine să se numească ‘Cîţu’ la fel cum primele două se puteau numi ‘Dragnea’ şi ‘Udrea’.

ADVERTISING

Florin Cîţu se poziţionează astăzi de altfel ca demn continuator al lui Liviu Dragnea şi al Elenei Udrea. Procedural, Florin Cîţu vrea să facă ceea ce nici Dragnea nu a îndrăznit. Nici la OUG 13, nici mai târziu nu s-a trecut peste avizul Ministerului Justiţiei. Cîţu vrea să-şi treacă ordonanţa fără acest aviz. E bine să ne uităm mereu la miză: miza atunci era libertatea lui Dragnea şi a altor câţiva. Miza astăzi sunt 10 miliarde de euro", scrie Voiculescu, pe Facebook.

El mai spune că, atunci când Ministerul Sănătăţii a publicat date despre "vaccinarea preferenţială", premierul a Cîţu a invocat lipsa avizelor.

"Mai ţineţi minte când am publicat datele despre vaccinarea preferenţială a esenţialilor? Domnul Florin Cîţu a abătut atenţia publicului de la centrele pentru speciali la 'MS nu avea avize'. În fapt nu trebuia niciun aviz pentru o simplă publicare a unor date neclasificate dar atunci i-a păcălit pe mulţi. Astăzi tot Florin Cîţu ne spune că o ordonanţă de urgenţă pentru 10 miliarde de euro poate fi adoptată şi fără avize", se mai arată în postare.

ADVERTISING

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇