Ministrul Economiei: În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile cu 900 de lei

Ministrul Economiei: În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile cu 900 de lei

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, afirmă, miercuri, că, dacă există bani pentru încă un PNDL, deşi ”primele două au fost dezastre din care politicienii şi acoliţii lor au furat pe nestingherite”, înseamnă că există bani şi pentru a mări salariile românilor, prin implementarea conceptului zero taxe pe salariul minim.

„În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei. Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor? Dacă avem bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

ADVERTISING

El reia solicitarea privind propunerea „zero taxe pe salariul minim”.

„În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim. Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc. Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră. www.zerotaxe.ro #ZeroTaxepeSalariulMinim”, conchide Năsui.

Citește și:

ADVERTISING

Barna amenință că de ședința de diseară depinde guvernarea: Toate opțiunile sunt pe masă

Cîțu acuză oficial USR PLUS de șantaj: Nu are nicio legătura desființarea SIIJ cu dezvoltarea României

Scandal în ședința de guvern: USR PLUS amenință cu moțiunea de cenzură. Cîțu face, nervos, primele declarații


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇