PSD depune moțiunea de cenzură luni. Ciolacu: E timpul să plecați acasă sau la pușcărie

PSD depune moțiunea de cenzură luni. Ciolacu: E timpul să plecați acasă sau la pușcărie
Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și președintele interimar al PSD, în plenul Parlamentului de miercuri

Moțiunea de cenzură va fi depusă luni. Informația este oferită de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, dar și de Marcel Ciolacu, șeful partidului.

Cei doi au infirmat astfel informațiile apărute în presă marți, potrivit cărora depunerea moțiunii urma să fie amânată.

”Nu s-a schimbat cu nimic decizia pe care am anunțat-o, că depunem moțiunea la mijlocul lunii august. Nu există nicio decizie care să schimbe această hotărâre a PSD, deci probabil că cel târziu luni vom prezenta această moțiune în Parlament”, a spus Romașcanu la Antena3.

ADVERTISING

”Am văzut tot felul de știri cum că s-ar anula, cum că s-ar amâna, nu este cazul. Acest guvern trebuie să plece și trebuie să plece repede, pentru că răul făcut este deja prea mare”, a adăugat el.

La rândul său, liderul interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, a anunțat că moțiunea de cenzură va fi depusă luni.

”PSD va depune moțiunea de cenzură pe 17 august, considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a declarat, în Parlament, Marcel Ciolacu.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/295239961730066/UzpfSTEzOTU5MzkxOTM3NjQ4NTg6NDg4NDUxOTEyNDkwNjgzMA/

Premierul Ludovic Orban a prezentat, astăzi, în Parlament ce măsuri ia Guvernul împotriva răspândirii COVID-19, în contextul deschiderii anului şcolar şi organizării alegerilor locale.

Orban nu a venit însă cu noutăți. În ceea ce privește deschiderea școlilor pe 14 septembrie, el a dat detaliile oferite zilele trecute de președintele Klaus Iohannis.

Totodată, despre modul în care se vor desfășura alegerile locale, Orban a afirmat că, momentan, se lucrează la un set de reguli.

ADVERTISING

Iată mai multe detalii - LIVE – Orban a vorbit în Parlament de școli și alegeri. Ciolacu îl amenință cu moțiunea: E timpul să plecați acasă, sau la pușcărie

Citește și:

Ponta anunță că partidul său votează moțiunea de cenzură alături de PSD

PSD nu mai așteaptă cu moțiunea de cenzură: Imediat ce avem semnăturile, o depunem

Firea anunță moțiunea de cenzură la sfârșitul lui august și un premier PSD de nerefuzat la toamnă

PSD spune că nu renunță la moțiunea de cenzură. Care e calendarul și ce Guvern propune


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇