Ponta anunță că partidul său votează moțiunea de cenzură alături de PSD

Ponta anunță că partidul său votează moțiunea de cenzură alături de PSD
Victor Ponta, Otilia Sava si Robert Negoita anunta alianta electorala Bucuresti 2020, in Bucuresti, 26 iulie 2020.

Delegaţia Naţională a PRO România a discutat, luni, oportunitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură îndreptate împotriva Cabinetului Orban, iar decizia a fost de a vota un astfel de demers.

”Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi-aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone.

Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri.

România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece”, a declarat Victor Ponta, citat într-un comunicat de presă.

Ponta și-a anunțat candidații pentru București - Generalul Ioan Sîrbu, la Primăria Capitalei: Vin la Primărie pentru că acum e nevoie mai mult ca oricând de un medic

Membrii Delegaţiei Naţionale a Pro România au discutat, luni, oportunitatea susţinerii unei moţiuni de cenzură îndreptate împotriva Cabinetului Orban.

Concluzia a fost că România se adânceşte în criză cu fiecare zi de guvernare a acestui Executiv.

PSD a anunţat că va depune, la jumătatea lunii august, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Ponta anunță că partidul lui și-a unit forțele cu partidul lui Negoiță: La Primăria Capitalei sper să fie un candidat mai bun decât mine

Dedesubturile jocurilor lui Victor Ponta

Ponta a pierdut definitiv procesul cu Ministerul Educației privind plagiatul


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇