Premiul ICDE România Europeană 2022 va fi decernat Maiei Sandu

Premiul ICDE România Europeană 2022 va fi decernat Maiei Sandu

Premiul ICDE România Europeană 2022 va fi decernat președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru contribuția, prestația, influența și capacitatea de a inspira societatea românească.

Anunțul a fost făcut de prof. dr. Valentin Naumescu, președintele ICDE, într-o postare pe Facebook.

„Ca în fiecare an, în noiembrie, în preajma Zilei Naționale a României, Consiliul Director al ICDE deliberează cu privire la laureatul Premiului ICDE România Europeană.

Anul acesta, decizia ICDE este de a acorda premiul Excelenței Sale Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova. Suntem onorați că doamna președintă Maia Sandu a acceptat să primească Premiul ICDE.

ADVERTISING

Motivația acestei decizii constă în contribuția, prestația, influența și capacitatea doamnei Maia Sandu de a inspira societatea românească și de a arăta că, în pofida celor mai vitrege condiții istorice și geopolitice, integritatea, curajul, evitarea compromisurilor și promovarea valorilor europene rămân posibile”, se arată în postare.

PREMIUL ICDE ROMÂNIA EUROPEANĂ 2022 VA FI DECERNAT DOAMNEI MAIA SANDUCa în fiecare an, în noiembrie, în preajma Zilei...

Publicată de Valentin Naumescu pe Vineri, 4 noiembrie 2022

Ceremonia de decernare a Premiului ICDE România Europeană 2022 va avea loc în decembrie la Cluj, în cadrul unei conferințe internaționale organizate în parteneriat de ICDE, Facultatea de Studii Europene a UBB Cluj și Centrul EUXGLOB al Facultății de Studii Europene.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇