Parlamentarii din R.Moldova, victimele unui fakenews: Au ținut un moment de reculegere... pentru o persoană în viață (Video)

Parlamentarii din R.Moldova, victimele unui fakenews: Au ținut un moment de reculegere... pentru o persoană în viață (Video)

„Stimați colegi, ne-am grăbit!” – aceasta a fost concluzia în Parlamentul din Republica Moldova, după ce aleșii au ținut un moment de reculegere… pentru o persoană în viață.

Gafa a pornit de la un fakenews apărut pe un site. Știrea falsă preciza că Spiridon Vanghelie, un scriitor faimos peste Prut, ar fi murit.

Parlamentarii moldoveni și-au dat seama de eroare abia după ce au ținut momentul de reculegere.

Iată dialogul integral, prezentat de Digi24:

„- Stimați colegi, sunt nevoită să vă aduc la cunoștință, cu mare regret, că a decedat și marele Spiridon Vanghelie. Vă propun, din păcate, să păstrăm un minut de reculegere.
- Haideți să verificăm oficial, pentru că este o informație contradictorie, sper că noi am greșit și domnul Vanghelie este în viață.
- Doamne Dumnezeule, dă Doamne să fie viu și să trăiască mulți ani înainte!
- Stimați colegi, ne-am grăbit.
- Vin cu o noutate îmbucurătoare, domnul Spiridon Vanghelie este viu, este transferat din secția terapie intensivă în departament, este sub control.
- Stimați colegi, vă rog să fie sancționați inclusiv cei din mass-media care răspândesc știri false.”

Între moarte și viață - doar un minut de reculegere în Parlament

Citește articolele zilei pe spotmedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇