După o vară în care Bucureștiul a avut apă caldă cu porția, Firea cheamă ”bărbații dreptei” la dezbatere electorală la Termoenergetica

După o vară în care Bucureștiul a avut apă caldă cu porția, Firea cheamă ”bărbații dreptei” la dezbatere electorală la Termoenergetica

Am intrat în ultimele trei săptămâni ale campaniei electorale pentru alegerile locale. Este o campanie atipică, unde întâlnirile candidaților cu electoratul sunt limitate de măsurile pentru stoparea răspândirii COVID-19.

În ultimele scrutine candidații au evitat dezbaterile față în față și pare că și la aceste alegeri mai degrabă se lansează în invitații, fiecare cu propriile condiții, decât să organizeze una reală.

Chiar astăzi, Gabriela Firea, care candidează tot din partea PSD pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, a emis din ședința Consiliului General al Municipiului București o astfel de invitație, atunci când a fost presată de un consilier liberal, să spună câte teste COVID au fost făcute prin programele Primăriei.

ADVERTISING

Actualului edil i se pare o idee bună ca dezbaterea să aibă loc fie la o autobază a STB, fie la Termoenergetica. Ea a adresat invitația doar către 3 contracandidați, pe care i-a numit ”ai dreptei” - Nicușor Dan (candidatul PNL-USR-PLUS), Traian Băsescu (candidatul PMP) și Călin Popescu Tăriceanu (candidatul ALDE).

ADVERTISING

”Vă voi da răspunsuri în cadrul dezbaterii pe care abia o aștept, așa, de final de campanie, cu candidatul de dreapta și celălalt candidat de dreapta Traian Băsescu și celălalt candidat de dreapta Călin Popescu Tăriceanu.

Propun ca loc de dezbatere o autobază STB, să spună cum și-au bătut ei joc și cum vor tăia ei subvenția pentru transportul în comun. Asta înseamnă că un bilet nu va mai costa 1,3 lei, ci 6 lei.

Și mai am o idee de locatie. Aș vrea să mergem și la Termoenergetica, să le spunem de ce PNL-ul a falimentat RADET-ul”, a spus Firea în ședința CGMB.

ADVERTISING

Amintim că în această vară numeroși bucureșteni, dar mai ales cei din Sectoarele 2 și 3, au avut zile la rând fără apă caldă și săptămâni întregi în care trebuiau să o pândească, curgând de cel mult două ori pe zi.

Despre cum a gestionat Primăria condusă de Gabriela Firea problema, lipsa de comunicare cu cetățenii afectați și cauzele care au dus la această situație cu atât mai gravă în condiții de pandemie, SpotMedia.ro v-a relatat pe larg. Iată câteva dintre articolele lămuritoare:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇