Firea n-ar spune NU unei emisiuni cu Nicuşor Dan: Particip la orice dezbatere, la invitația presei, nu la aranjamente politice!

Firea n-ar spune NU unei emisiuni cu Nicuşor Dan: Particip la orice dezbatere, la invitația presei, nu la aranjamente politice!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se arată deschisă să participe la dezbateri electorale cu contracandidatul ei, Nicuşor Dan, care joi i-a lansat o provocare în acest sens.

“Sigur că voi participa la emisiuni, dar eu nu am aroganța să le impun televiziunilor formatul. Suntem în democrație, presa este liberă și nu cred că este corect să le dăm realizatorilor TV indicații prețioase. Unde să vină, cum să filmeze, ce să ne întrebe.

Lucrurile trebuie să se desfășoare transparent și profesionist. Să-i lăsăm pe jurnaliști să-și facă profesia cum consideră, fără ingerințe politice”, a declarat Gabriela Firea, pentru Libertatea.

ADVERTISING

Edilul Capitalei a ţinut să spună că nu se va ascunde, cum au făcut-o alţii.

"Concluzionând, eu particip la orice dezbatere, la invitația presei, nu la aranjamente politice. Nu mă voi ascunde, așa cum au făcut unii foarte vocali acum, dar care au dispărut în primele trei luni de pandemie”, a adăugat Firea, pentru sursa citată.

Amintim că Nicușor Dan, candidatul susținut de USR-PLUS și PNL la Primăria Capitalei, a provocat-o ieri pe Gabriela Firea la 3 dezbateri electorale, față în față.

"Lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Campania electorală pentru alegerile locale a început vineri, 28 august. Ea se va încheia sâmbătă, 26 septembrie, la ora 7:00.

Citește și:

ADVERTISING



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇