Cum supraviețuiește Nicușor Dan cu caracatița din Primăria Capitalei, despre care vorbea în campania electorală

Cum supraviețuiește Nicușor Dan cu caracatița din Primăria Capitalei, despre care vorbea în campania electorală

Primarul general Nicușor Dan a vorbit în timpul campaniei electorale despre o „caracatiță” din Primăria Capitalei. La conferința organizată la 75 de zile de la preluarea mandatului, SpotMedia.ro l-a întrebat pe edil ce se întâmplă cu aceasta.

„După cum v-am spus, în acest început de mandat am avut de rezolvat niște urgențe și urgențele astea înseamnă funcționări de spitale, funcționări de de rețea de termoficare, bani de salarii. E bine că am supraviețuit cu toții ca instituție.

Nu am uitat de ce am spus în campanie. De altfel, aici, consilierii care au avut mai mult timp s-au ocupat să propună niște planuri pe audit pe care o să le vedeți. Numai că audit înseamnă implicit achiziție publică, deci lucrurile nu se vor întâmplă așa repede precum mulți din susținătorii noștri ar vrea. Dar tot ce înseamnă evaluare a activității administrației anterioare ne vom ține de promisiune", a spus Nicușor Dan.

ADVERTISING

Amintim că în timpul campaniei electorale actualul edil a vorbit despre existența unei caracatițe la nivelul Primăriei, manevrată de gruparea Pandele-Firea şi prin care Bucureştiul este condus pe bază de cumetrie. Atunci, candidatul Nicuşor Dan susținea că în diverse funcții ajung oameni de încredere ai familiei Pandele-Firea, neamuri sau parteneri de afaceri.

Iată ce a mai spus Nicuşor Dan în conferinţa de azi:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇