Imagini impresionante cu soldații trimiși la Capitoliu în timpul votului pentru acuzarea lui Trump (Foto & Video)

Imagini impresionante cu soldații trimiși la Capitoliu în timpul votului pentru acuzarea lui Trump (Foto & Video)

Numeroși soldați din Garda Națională au păzit Capitoliul în timpul votului din Camera Reprezentanților pentru punerea sub acuzare a președintelui în exercițiu Donald Trump.

Măsura a fost luată după ce au existat informații că ar putea avea loc noi proteste.

Mulți dintre ei, epuizați, au fost suprinși dormind pe jos. ”Scena este ireală”, comentează Grace Segers, reporter la CBS News.

National Guard stationed at U.S. Capitol amid security concerns

Here’s what the US Capitol looked like Wednesday morning with National Guard members deployed ahead of the House's vote on impeaching President Trump for a second time. https://cnn.it/39tAAo7

Posted by CNN on Wednesday, January 13, 2021

Facebook a anunțat că a remarcat o creştere a mesajelor prin care sunt elogiate violenţele care au avut loc în Washington pe 6 ianuarie şi tot mai multe semne de posibile noi violenţe.

ADVERTISING

Preşedintele american Donald Trump a transmis, miercuri, prin intermediul biroului de presă de la Casa Albă, un mesaj referitor la mai multe demonstraţii anunţate în care cere să nu fie încălcată legea şi să nu fie comise acte de vandalism.

Fără să poată publica mesaje pe Twitter sau alte platforme de socializare, Trump a transmis: „În lumina informaţiilor referitoare la mai multe demonstraţii, solicit că nu trebuie să existe violenţă, încălcare a legii şi vandalism de vreun fel. Nu asta reprezint şi nu este ceea ce reprezintă America. Fac apel la toţi americanii să ajute la diminuarea tensiunilor şi la calmarea spiritelor. Mulţumesc”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Săptămâna trecută, fanii furioşi ai lui Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul, în ziua în care încerca să certifice victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale. După scene de război soldate cu cinci decese, au fost evacuaţi.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇