Ciucă ține miniștrii în ședințe până rezolvă toate restanțele din PNRR

Ciucă ține miniștrii în ședințe până rezolvă toate restanțele din PNRR

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, marţi, în şedinţa de Guvern, că în cursul acestei săptămâni va mai avea loc o şedinţă, pentru a finaliza, la nivelul tuturor ministerelor, jaloanele şi ţintele asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

„Vom continua să avem o discuţie foarte aplicată legată de îndeplinirea ţintelor asumate de România prin PNRR”, a spus premierul, la începutul şedinţei. 

Ciucă a precizat că este cel mai important proiect de redresare post-pandemică, care finanţează proiecte de aproape 30 de miliarde de euro.

”Este clar, şi din discuţiile cu fiecare dintre miniştri, că trebuie să accelerăm viteza pentru a îndeplini toate obiectivele asumate. Vom discuta fiecare jalon şi fiecare ţintă în parte, astfel încât să ne asigurăm că vom finaliza toate jaloanele şi ţintele asumate în acest an”, a spus şeful Executivului. 

Nicolae Ciucă a anunţat că în cursul acestei săptămâni va mai avea loc încă o şedinţă de guvern, pentru a putea închide şi adopta toate documentele necesare, pentru ca jaloanele şi ţintele din PNRR, pentru finalul acestui an, să fie încheiate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇