Ciucă răspunde criticilor lui Crin Antonescu

Ciucă răspunde criticilor lui Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat criticile fostului lider al partidului Crin Antonescu la adresa conducerii formaţiunii, remarcând că acesta, în iunie, avea altă părere.

”În iunie, domnia sa avea o altă părere. Dar eu îi mulţumesc pentru că ne-a făcut şi recomandări, ne-a transmis şi o serie de critici şi de observaţii.

Aş fi preferat să le facem într-o discuţie faţă în faţă, cum am mai făcut, pentru că eu respect şi am un dialog foarte bun cu toţi foştii preşedinţi de partid, pentru că aşa mi se pare normal”, a afirmat Ciucă, întrebat în emisiunea lui Lucian Mindruţă despre criticile fostului preşedinte liberal.

ADVERTISING

Ciucă i-a mulţumit lui Crin Antonescu pentru că a spus despre el că este un om de bun simţ. 

”Nu numai eu, ci şi toţi membrii Partidului Naţional Liberal sunt oameni de bun simţ, care i-au votat şi pe dumnealui, şi pe doamna Adina Vălean, atunci când au candidat pentru o funcţie”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu reclamă „o formă de mediocritate şi chiar impostură” la nivelul conducerii PNL, inclusiv a preşedintelui formaţiunii, Nicolae Ciucă. El consideră că decizia privind o candidatură a lui Ciucă pentru funcţia supremă în stat s-a luat fără a se face demersurile necesare în partid, arătând că promovarea acestuia încă din campania pentru alegerile europarlamentare indică faptul că „decizia era luată”. Antonescu afirmă că nu îl va vota pe Nicolae Ciucă pentru preşedinţia României.

ADVERTISING

”Domnul Ciucă, un om cumsecade şi care nu e un măscărici, nu se potriveşte, chiar dacă va scrie un bestseller sau încă zece, nu se potriveşte cu imaginea de scriitor şi eseist”, a mai spus el.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇