Cîţu spune că îşi doreşte o funcţie în conducerea PNL, dar evită să spună dacă va candida la şefia formaţiunii

Cîţu spune că îşi doreşte o funcţie în conducerea PNL, dar evită să spună dacă va candida la şefia formaţiunii

Premierul Florin Cîţu susţine că îşi doreşte o funcţie de conducere în PNL, dar evită să spună dacă va candida la preşedinţia formaţiunii, susţinând că experienţa sa poate ajuta PNL.

Întrebat, luni seară, de jurnalişti, despre o întâlnire cu Emil Boc pentru a vorbi despre Congresul PNL, Cîţu a replicat: „Foarte informaţi sunteţi. Domnul Boc este în Bucureşti în aceste zile şi ne vedem de fiecare dată când vine în Bucureşti”.

Întrebat, de asemenea, dacă îşi doreşte o funcţie în conducerea PNL, Cîţu a afirmat: "Bineînţeles".

ADVERTISING

"Ceea ce discut eu în privat cu colegii mei rămâne în privat", a subliniat el.

Florin Cîţu a afirmat că experianţa sa poate ajuta PNL.

"Am spus întotdeauna că eu cred că experienţa pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanţe şi premier este o experienţă care poate să adauge, să ajute partidul din orice poziţie", a susţinut premierul.

Întrebat care este relaţia sa cu Ludovic Orban în acest moment, Cîţu a replicat: "Una foarte bună".

Întrebat ulterior dacă este posibil să îl susţină pe Ludovic Orban pentru şefia PNL, Cîţu a spus că deocamdată nu crede că este vreun candidat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Atunci când i s-a spus că Orban şi-a anunţat candidatura, el a afirmat: "Am înţeles, o să avem Congres şi discutăm, vedem care sunt candidaţii şi atunci puteţi vedea şi susţinerea mea".

Ludovic Orban a declarat că oricine vrea să candideze la şefia PNL o poate face şi, în cazul în care va avea un contracandidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii, îl asigură pe acesta că va desfăşura o campanie corectă, pozitivă şi care să fie spre binele partidului.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇