Cîţu, despre angajarea soţului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: Am cerut o informare, să văd condiţiile

Cîţu, despre angajarea soţului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: Am cerut o informare, să văd condiţiile

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a solicitat o informare pentru a afla condiţiile în care s-a derulat concursul prin care Cristinel Dăncilă, soţul fostului premier Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.

”Am cerut informaţii, acolo a fost un concurs pe care domnul respectiv înţeleg că l-a câştigat. Am cerut o informare să văd dacă există vreun element suspect la acel concurs. Am cerut o informare la secretarul general al guvernului să aflu exact condiţiile în care s-a derulat acel concurs”, a explicat şeful Executivului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Prim-ministrul a mai precizat că ”la Ministerul Finanţelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentaţia a fost trimisă către DNA. Mă uit şi aici”.

Recent, Viorica Dăncilă, fost prim-ministru şi fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a explicat că Viorica Dăncilă va lucra la Biroul Economie Verde la Banca Naţională.

Acesta a spus că un criteriu de selecţie a fost faptul că atât ea, cât şi Ioan Mircea Paşcu sunt foşti europarlamentari şi este nevoie de ”oameni care deschid uşi în Europa”.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!