După Viorica Dăncilă, și Carmen Dan și-a găsit un loc de muncă bine plătit. Europarlamentar USR-PLUS: Ne-a gazat, acum s-a angajat

După Viorica Dăncilă, și Carmen Dan și-a găsit un loc de muncă bine plătit. Europarlamentar USR-PLUS: Ne-a gazat, acum s-a angajat

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe afirmă, marţi seară, că ”un alt soldat credincios al lui Daddy a fost ”recuperat” de pe linie moartă şi a primit o sinecure”, referindu-se la faptul că fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România.

”Ne-a gazat, acum s-a angajat – Carmen Dan are salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost ‘recuperat’ de pe linie moartă şi a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru şefu’.

ADVERTISING

Carmen Dan şi-a găsit o slujbă la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale”, a scris, marţi seară, pe Facebook, europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe.

Acesta face referire la Dosarul 10 august.

”Ce o recomandă pe fosta secretară de şcoală generală din Videle cu licenţă luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? (…) Aş sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniştită (…)

ADVERTISING

În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puşi în funţii cheie de PSD să îngroape dosarul, 10 August a fost redeschis. Şi nu renunţăm. Iar vinovaţii vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, a mai scris politicianul.

Recent, fostul premier Viorica Dăncilă, fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇