După ce Dăncilă a ajuns consilier la BNR, soțul ei a fost angajat la Transgaz

După ce Dăncilă a ajuns consilier la BNR, soțul ei a fost angajat la Transgaz

Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.

Vestea vine după ce marți am aflat că Viorica Dăncilă însăşi a fost numită consilier de strategie la BNR.

Ion Sterian, directorul general al Transgaz, a precizat pentru Economedia că Cristinel Dăncilă a fost angajat în urma unui ”examen”.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a susţinut Ion Sterian.

ADVERTISING

În luna aprilie, Cristinel Dăncilă a plecat din funcția de director de la OMV Petrom Argeş, după 12 ani în managementul companiei.

El a ocupat poziţia de director Asset Producţie al divizei Exploatare şi Producţie, conform sursata.ro.

Dăncilă a preluat funcţia de conducere în 2009. El a manageriat operaţiunile de extracţie a produselor petroliere ale companiei pe teritoriile judeţelelor Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman. La acel moment, soțul fostului premier spunea că se duce ”undeva foarte bine”.

ADVERTISING

”Merg într-o altă funcţie, mă duc undeva foarte bine, plec într-un mod foarte elegant. Brandul Dăncilă în Petrom este acelaşi, am muncit cinstit şi corect de peste 36 de ani. O să fie bine şi acolo unde plec, eu am o experienţă de 36 de ani în industrie”, a declarat, în aprilie, Cristinel Dăncilă.

Citește mai multe despre reacțiile care au apărut după numirea ex-premierului la BNR:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇