Ciolacu, despre anunțul lui Iohannis privind anul școlar: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Ciolacu, despre anunțul lui Iohannis privind anul școlar: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a comentat acid anunțul privind redeschiderea anului școlar, în funcție de trei scenarii epidemiologice: Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili!

„Iohannis şi Guvernul său nu sunt în stare să le spună concret părinţilor cum vor învăţa copiii lor în acest an şcolar. Îi ameţesc însă cu scenarii.

Puterea liberală nu are soluţii clare pentru începerea şcolii, iar dovezile sunt faptul că preşedintele a evitat răspunsul la întrebări-cheie: ce vor face părinţii din zonele unde şcoala va fi online puşi în faţa unei situaţii fără ieşire – serviciu sau stat acasă cu copilul; ce vor face copiii şi profesorii care nu au tablete pentru cursurile online sau cei din zonele rurale fără internet; ce fac şcolile nepregătite pentru distanţare, numărul copiilor dintr-o clasă fiind de peste 30, iar împărţirea în două grupe imposibilă fiindcă n-au spaţiu fizic şi nici cadre didactice suficiente. În schimb, când vine vorba de pedofili, scenariile dispar şi rămân doar certitudinile: pedepsele legiferate de Parlament sunt prea mari şi imprescriptibilitatea, susţine Ludovic Orban, nu ar trebui să opereze în cazul violatorilor şi pedofililor”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/posts/4851201751571901

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că școala va începe pe 14 septembrie, iar majoritatea elevilor va merge efectiv, fizic la şcoală. Vor fi trei scenarii pe care școlile le vor putea alege în funcție de situația epidemiologică locală.

Citiți și: Klaus Iohannis: Majoritatea elevilor va merge efectiv, fizic la şcoală. Sunt trei scenarii, decizia e la nivel local VIDEO

Iohannis, săgeți otrăvite către PSD

Trei ani de guvernare PSD, în care social-democrații au pus cizma pe gâtul justiției, se văd acum pe străzi, unde clanurile interlope fac tot mai multe probleme. Este verdictul dat de președintele Klaus Iohannis.

ADVERTISING

”Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani. Sau, dacă vreţi să fiu mai concret şi acid politic, să ne amintim cu tristeţe de cei trei ani de guvernare PSD în care PSD a încercat cu toată forţa să pună cizma pe gâtul justiţiei, să schimbe legile justiţiei.

Asta se vede acum pe străzi”, a comentat Klaus Iohannis miercuri seară, în cadrul unei conferințe de presă la Cotroceni.

Preşedintele a explicat și că ”este aceeaşi majoritate pesedistă care se opune reformei justiţiei”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇