Ce a spus Ciolacu după ce a fost huiduit la Iași (Video)

Ce a spus Ciolacu după ce a fost huiduit la Iași (Video)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacţie la Focşani, după ce a fost huiduit anterior la Iaşi.

La manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române, Ciolacu a început discursul cu un citat din Petre Ţuţea şi s-a întrebat, apoi, de ce a fost nevoie să huiduim în această zi. „Sper că un răspuns fiindcă aşa ni s-a cerut de la partid să fie uitat în viitorul României”, a spus Ciolacu.

“Petre Ţuţea spunea Eu nu am cerut să fiu român, am avut doar noroc”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi, în debutul discursului său de la Focşani.

ADVERTISING

El a adăugat că începerea lucrărilor la Autostrada Moldovei îndeplineşte visul focşănenilor de a se uni cu restul ţării. 

“Demararea în 2022 a lucrărilor la Autostrada Moldovei îndeplineşte visul focşănenilor de a se uni în sfârşit cu restul ţării. În acelaşi timp, investiţia va accelera dezvoltarea regiunii şi va creşte puterea economică a oraşelor din această parte a ţării, inclusiv a Focşaniului pentru că doar prin unitate, solidaritate şi proiecte comune suntem cu toţii mai puternici, doar aşa vom reuşi să trecem cu bine peste toate tulburările economice provocate de pandemia prin care am trecut şi de războiul nedrept ce încă se poartă la graniţele noastre”, a afirmat liderul PSD. 

ADVERTISING

El s-a întrebat în finalul discursului său de ce a fost nevoie să huiduim în această zi. 

“La mulţi ani şi sper din tot sufletul ca împreună să transmitem acasă fiecare ce reprezintă această Zi Naţională, să nu fim nevoiţi acasă să le răspundem copiilor noştri, nepoţilor noştri, fraţilor şi surorilor mai mici de ce a fost nevoie să huiduim într-o astfel de zi şi sper că un răspuns fiindcă aşa ni s-a cerut de la partid să fie uitat în viitorul României şi să înţelegem rostul şi privilegiul pe care îl avem de a fi astăzi în piaţă cu toţi”, a încheiat preşedintele social-democrat.

Marcel Ciolacu de Ziua Unirii Principatelor Române, la Focșani – 24.01.2023

Discurs susținut de președintele #PSD, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române din data de 24 ianuarie 1859, la Focșani

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 24 ianuarie 2023

Marcel Ciolacu a fost huiduit în timpul discursului pe care l-a susţinut la Iaşi, cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române. Ciolacu și Ciucă, fluierați și huiduiți la Iași, de Ziua Unirii Principatelor. Liderul PSD: „Eu chiar vă iubesc!” (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇