Adaptarea la noile cerințe ale pieței - încă un pas către un viitor durabil

Adaptarea la noile cerințe ale pieței - încă un pas către un viitor durabil
un proiect spotmedia.ro
realizat cu sprijinul
Konrad Adenauer Stiftung

Asalt SRL, o companie cu peste 20 de ani de experiență în domeniul lucrărilor de instalații termice, sanitare, a sistemelor de aer condiționat, a pardoselilor încălzite și al panourilor solare, a decis recent să facă un pas către un viitor sustenabil dezvoltându-și zona comercială a activității prin intermediul propriului magazin de instalații termice online. Pe lângă aceasta, compania a decis o ofensivă și pe partea de servicii, oferind pachete complete în domeniul energiei regenerabile.

Din 2016 compania a început activitatea de vânzări online, fapt care i-a permis să descopere noi nișe pentru a menține un trend stabil de operațiuni comerciale, deși situația economică nu a fost întotdeauna dintre cele mai bune, iar în prezent, piața instalațiilor termice la nivel macro pare a fi în scădere, conform semnalelor venite din partea furnizorilor companiei. Există, totuși, revirimente viguroase pe nișa de energie regenerabilă, pe zona de pompe de căldură și cea a panourilor fotovoltaice, drept pentru care compania decis introducerea de noi game de produse și servicii de asamblare și service, semnând noi parteneriate cu furnizori importanți de pe piața de profil.

ADVERTISING

Intenția pentru viitor este să putem acoperi toate aceste pachete, respectiv să oferim montaj și service pentru echipamentele vândute, prin echipele proprii. Noua tendință privind zona de energie regenerabilă, pompele de căldură și panourile fotovoltaice ne-a motivat să dezvoltăm această categorie de servicii, mai ales că piața locală trebuie să se adapteze vremurilor și să ia exemplul țărilor occidentale care investesc foarte mult în domeniul energiei din surse regenerabile. Odată cu criza energetică apărută în 2022, tendința europeană la nivel de consumator este de a deveni cât mai independent din punct de vedere energetic”, a declarat proprietarul Rosolar-shop.ro, platforma comerciala operată de Asalt SRL.

ADVERTISING

Prin adaptarea la noile cerințe ale pieței, Rosolar-shop.ro își reconfigurează strategia de vânzări pentru a oferi clienților pachete complete de produse și servicii de montaj. În paralel, s-au încheiat deja și colaborările necesare cu firme de montaj și service care permit companiei să ofere clienților săi servicii complet integrate. Astfel, clienții pot beneficia acum de toate serviciile într-un singur loc, de la achiziționarea echipamentului și până la instalarea și întreținerea acestuia.

„Activând deja în domeniu, problema de adaptare a companiei la noile trenduri nu a fost foarte mare. Mai degrabă a fost o dezvoltare mai detaliată a activității deja începute acum câțiva ani. Toate produsele care acum sunt la mare căutare existau deja în portofoliul nostru, dar pur și simplu nu erau la fel de bine promovate și prezentate ca o soluție eficientă și de obținere a independenței energetice”, a adăugat proprietarul companiei.

ADVERTISING

Asalt SRL consideră că, oferind servicii de tip pachete integrate în domeniul energiei regenerabile, face un pas către un viitor durabil. Reprezentanții companiei sunt convinși că toți clienții Rosolar-shop.ro vor aprecia eforturile de adaptare la noile cerințe față de mediu și își vor alege produsele și serviciile într-un mod simplu, fără a mai fi nevoiți să consume timp și bani în plus căutând alți prestatori pentru montaj sau pentru partea de service și mentenanță a echipamentelor.

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile Asalt SRL puteți vizita site-ul Rosolar-shop.ro.