Icebergul de la Muzeul Titanic s-a prăbușit și trei vizitatori au ajuns la spital

Icebergul de la Muzeul Titanic s-a prăbușit și trei vizitatori au ajuns la spital

Icebergul fals de la Muzeul Titanic din Smoky Mountains, statul american Tennessee, s-a prăbușit în timp ce atracția turistică era deschisă pentru vizitatori.

Trei turiști au fost răniți, potrivit CNN.

Pompierii au ajuns rapid la fața locului și au acordat primele îngrijiri medicale, apoi victimele au fost transportate la spital.

Unul dintre răniți a fost dus cu elicopterul la Centrul Medical ce ține de Universitatea din Tennessee, din Knoxville, a precizat șeful serviciului de pompieri din zonă, Tony L. Watson.

ADVERTISING

Ceilalți doi au fost duși cu ambulanța la Centrul Medical LeConte din Sevierville.

„Nu ne-am fi așteptat niciodată ca un astfel de incident să aibă loc. Siguranța oaspeților și a staff-ului nostru este întotdeauna primordială”, au transmis proprietarii muzeului, Mary Kellogg Joslyn și John Joslyn, pe Facebook.

"Tonight, an accident occurred at our Titanic Museum Attraction in Pigeon Forge. Our iceberg wall collapsed and injured...

Publicată de Titanic Museum Attraction pe Luni, 2 august 2021

Autointitulat cel mai mare muzeu dedicat Titanicului, atracția le permite vizitatorilor să atingă apă de -2.2 grade Celsius, exact cât avea cea în care s-a scufundat Titanicul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, are un perete uriaș în formă de iceberg, care poate fi atins de turiști. Acesta este peretele care a căzut și a rănit vizitatorii.

Incidentul a avut loc luni, muzeul fiind închis la scurt timp după. Ulterior, atracția și-a redeschis porțile marți, însă vizitatorii nu au voie în zona unde era amplasat peretele.

ADVERTISING

A. D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇