Ea este femeia cu cele mai lungi picioare din lume! La numai 17 ani a intrat în Cartea Recordurilor!

Ea este femeia cu cele mai lungi picioare din lume! La numai 17 ani a intrat în Cartea Recordurilor!

Maci Currin, născută și crescută în Texas, a fost recunoscută de Cartea Recordurilor ca fiind femeia cu cele mai lungi picioare. Tânăra a intrat în Guiness Book nu cu unul, ci cu două recorduri, ea fiind și adolescentul cu cele mai lungi picioare, indiferent de sex.

Piciorul stâng al adolescentei de 17 ani are puțin peste 134,62 de centimetri, în timp ce cel drept este puțin mai scurt, măsurând 134,3 cm. E drept, însă, că tânăra măsoară 2,08 metri, conform CNN.

ADVERTISING

„Bănuiesc că există o genă care răspunde de înălțimea ei”, a declarat mama lui Maci, care a povestit că tatăl fetei are o înălțime de 1,95 metri, iar fratele ei măsoară 1,93 metri.

Citește și O pasăre de Guiness Book: A zburat nonstop 12.000 de kilometri!

https://www.instagram.com/p/CGDP1I0JLdq/

„În anul doi de liceu a încetat să îmi pese ce cred oamenii despre mine”, a declarat Maci pentru Guiness Book, adăugând că „odată ce a încetat să mai îmi pese nu am mai fost afectată de nimic”.

View this post on Instagram

Wildin ????

A post shared by ???????????????? ???????????????????????? (@_maci.currin_) on

ADVERTISING

„Sper ca toate femeile înalte să își privească înălțimea ca pe un dar”, a mai spus adolescenta, adăugând că „nu ar trebui să îți fie rușine că ești înalt”.

Vezi și Aceasta e cea mai înaltă girafă din lume. E în grădina zoologică deschisă de regretatul Steve Irwin, ”Vânătorul de crocodili”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇