Aceasta e cea mai înaltă girafă din lume. E în grădina zoologică deschisă de regretatul Steve Irwin, ”Vânătorul de crocodili”

Aceasta e cea mai înaltă girafă din lume. E în grădina zoologică deschisă de regretatul Steve Irwin, ”Vânătorul de crocodili”

Fiica lui Steve Irwin, cel supranumit ”Vânătorul de crocodili” și ucis de o pisică de mare în urmă cu 14 ani, a anunțat recent că o girafă de la Australia Zoo, deschisă acum mulți ani de tatăl ei, tocmai a fost desemnată ca fiind cea mai înaltă din lume.

Este vorba despre masculul Forest, o girafă cu o înălțime de 5,68 metri, conform UPI.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Bindi Irwin a anunțat pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie cu Forest, că recordul a fost recunoscut de Guiness Book.

”Dragul nostru Forest a ajuns oficial în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai înaltă girafă în viață”, a scris tânăra pe Facebook, menționând și că Forest este o vietate cu o ”inimă minunată”.

Forest are deja 12 pui, care trăiesc toți la Australia Zoo, iar un altul urmează să se nască foarte curând.

Citește și Își încep viața atât de adorabili și ajung să cântăreasca și 2 tone! Probabil cel mai ciudat pește din câți există


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖