Horoscop zilnic: 24 noiembrie

Horoscop zilnic: 24 noiembrie

Berbec

În cazul tău, familia și căminul sunt direct vizate. Așadar, chiar dacă cei dragi se opun ideilor tale, ești hotărât schimbi ceva, fie e vorba de schimbarea locuinței sau doar de înlocuirea unui aparat sau a unei piese de mobilier în casă. De resurse materiale nu te poți plânge, însă fii atent la tendința de a te întinde mai mult decât îți e plapuma.

Taur

Astăzi ești elementul de legătură între oameni, ai un rol foarte important în transmiterea informației și chiar în medierea unor conflicte. Așadar, asigură-te fiecare mesaj este transmis cu acuratețe, pentru altfel riști fii înțeles greșit și chiar stârnești reacții ostile. Seara poate fi dedicată familiei sau îngrijirii personale.

DAR de 2021. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 19 decembrie 2021 (online)

Gemeni

Energia ta este canalizată astăzi spre rezolvarea unor probleme de ordin financiar și material. Încercarea de a-ți administra bugetul nu face decât -ți amintească de lipsuri și nemulțumiri. Așadar, oprește-te din calcule, renunță la gândurile despre lipsuri și uită-te după mijloace prin care -ți crești veniturile. Spre seară, cineva îți poate vinde un pont sau îți face o propunere de nerefuzat.

Rac

Cu Luna în zodia ta, e posibil fii ușor de influențat, mai ales de către prieteni sau familie. De aceea, încearcă nu te lași prins în dramele sau pesimismul altora. Nu-ți asuma toate problemele celor cu care vii în contact, crezând e responsabilitatea ta. Privește totul cu mai multă detașare, rămâi fidel credințelor și intuiției tale, și în felul acesta vei putea ajuta mai mult. Seara îți aduce vești bune legate de bani.

Oracolscop 22 – 28 noiembrie 2021

ADVERTISING

Leu

Ți-e destul de greu te aliniezi la cerințele superiorilor, accepți accesele de autoritate sau te sincronizezi cu cei din jur. Ai sentimentul te afli într-o lume căreia nu-i aparții, pe care nu o înțelegi. Cu toate acestea, nu-ți folosește la nimic înverșunarea, ci e mult mai constructiv privești totul ca un spectator, neimplicat emoțional. Spre seară, capeți o nouă viziune asupra lucrurilor.

Fecioara

Luna în Rac, în prima parte a zilei, pune accentul pe relațiile sociale. Prietenii sunt foarte prezenți în viața ta și joacă un rol important în alegerile pe care le faci. Lasă-te inspirat și chiar îndrumat. Se pare cineva din anturaj deține informații care-ți sunt foarte utile. Pe de altă parte, nu e momentul vorbești despre afaceri sau demarezi un proiect care implică investiții materiale.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanța

În cazul tău, Luna în Rac te ajută finalizezi niste demersuri în zona carierei și iei niste hotărâri legate de o funcție, un proiect, o anumită activitate în care ești implicat. Devine evident ai nevoie de o triere, de o revizuire a programului sau relațiilor din sfera profesională. Cu alte cuvinte, e timpul renunți la ceva vechi și la iluzia siguranței, pentru a face loc noului.

Scorpion

Pentru tine, ziua de astăzi se anunță interesantă, la nivel de convingeri, viziune, relații cu străinătatea. Chiar dacă ți-e greu accepți te-ai înșelat în anumite privințe sau unele dorințe nu sunt autentice, e timpul accepți adevărul și schimbi ce e de schimbat. Orele serii îți aduc idei ingenioase cu privire la un proiect, pe care ai face bine le notezi.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 noiembrie

Săgetător

Astăzi ai tendința privești cu pesimism o afacere sau un proiect în care ți-ai pus toate speranțele și așteptările. De fapt, această zi are rolul de a te determina faci un pas înapoi, pentru a putea privi imaginea de ansamblu și a descoperi ce nu e în regula acolo, ce ar putea fi corectat, la ce sau la cine ai putea renunți. Oricum, spre seară, vei vedea lucrurile dintr-o nouă perspectivă.

ADVERTISING

Capricorn

E posibil ca astăzi se reediteze niste tensiuni sau conflicte în sfera profesionala. Totul pleacă de la nemulțumirile tale legate de felul în care ești privit, perceput și judecat. Ai senzația nu-ți sunt recunoscute meritele și se știe pentru un Capricorn asta doare foarte tare. Totuși, în loc tragi concluzii pripite, încearcă te extragi din context și -ți îndrepți atenția către altceva, macar astăzi. De exemplu, petrece timp cu un prieten în care ai încredere.

Vărsător

Dacă nu ai fi așa de sever cu tine și ai renunța la pesimismul cu care ești tentat privești lucrurile astăzi, te-ai putea bucura de niște pași frumoși pe care i-ai făcut în ce privește cariera. Toată lumea pare -ți recunoască meritele, mai puțin tu. Așadar, ce-ar fi ai mai multă răbdare și fii ceva mai îngăduitor cu tine?

Pești

-ți voie explorezi noi tărâmuri, măcar în imaginația ta. Chiar dacă momentan nu ai resursele necesare pentru a-ți împlini un vis, gândurile tale pozitive le pot atrage mai repede în viața ta. Așadar, renunță la pesimism și ai încredere există mereu soluții, chiar și atunci când nu le vezi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇